fredag 16. desember 2011

Produktanmeldelser FOTOBOKSVARSLER

BROOM.no skrev:
"Cruise Control er en liten, trådløs GPS-enhet til å sette til å sette på dashbordet. Den har ingen kabler eller forstyrrende display, er svært enkel å betjene og krever ingen montering. I tillegg er den lovlig, enkel å oppdatere på egen PC (det tar ca 15. sekunder!) og den har livstidsgaranti. "
http://www.tv2underholdning.no/broom/slik-unngaar-du-fotoboksbot-2862058.html


Vi vil gjerne at du legger inn din kommentar eller produktanmeldelse av Cruise Control fotoboksvarsler her

44 kommentarer:

 1. "Umulig å passere en fotoboks uten å være klar over det!" www.dinside.no

  SvarSlett
 2. Jeg fikk en bot på tusenlappen for å kjøre noen kilometer over grensa og fikk nokk å kjøpte cruise kontrollern. Den er gull vert! Enklere og nyttigere produkt finns ikke. Oppdateringen var vanskelig før. Med det nye programmet er det fort gjort. Åsmund.

  SvarSlett
 3. Har dere fått inn ny gjennomsnittsone for Østerdalen i siste oppdatering? Takk for et kjempegodt produkt!

  SvarSlett
 4. Vi kartlegger og tester nå ut den nye sonen som ligger i Alvdal. Den kommer med i vår neste oppdatering.

  SvarSlett
 5. Fungerer ikke i Windows7 64bit

  SvarSlett
 6. Denne er helt suveren og har spart meg fom mange utlegg!!! Funket ikke på de nye fotoboxene i Sverige (11.12.2009) mellom Degerfors og Karlskoga men er vel trolig med nå på siste oppdatering som jeg har foretatt etter denne turen.

  SvarSlett
 7. Dette produktet er like enkelt som det er genialt. jeg er storfan! kan jo virke som en dyr dings, men den er verdt hver eneste krone.

  SvarSlett
 8. Hei.
  Jeg har en Audi S8 med varmedempende auluminiumsfilm i alle vinduene. Dette er et kjempe problem fordi den skjermer for alle radiosignaler (GPS / mobil / fotoboksvarslere etc).
  Den nye generasjonen Cruise Control fotoboksvarsler som kom i fjor har en så følsom antenne at denne filmen ikke lenger er noe problem og etter at jeg fikk byttet fotoboksvarsleren (gratis selvsagt) har alt fungert helt supert :-).
  Da vet dere det alle dere med Audi / BMW / Mercedes eller andre bilmerker med varmedempende film i rutene - problemet er løst.

  E

  SvarSlett
 9. Sven Erik Hunsbedt22. desember 2009 kl. 16:28

  Ett fantastisk enkelt og nødvendig produkt... ALLE BURDE HA DETTE !!! Takker også for utrolig god kundeservice. :)

  SvarSlett
 10. JEVLA BRA, NU JEVLAR ER DET BARA ATT ÅKA PÅ.JETTEBRA

  SvarSlett
 11. lurer på hvorfor gjennomsnittsmåling ved Alvdal på RV3 i Norge ikke er oppdatert på fotoboksvarsleren? Ellers fungerer den utmerket og har spart meg for mange 1000 lapper i og med mine turer til og fra Mandal hver uke, en distanse på 995 km en vei

  SvarSlett
 12. Har oppdaget en feil på fotoboksvarslingen. I Holmestrand på Rv.305 (tror jeg)på veien mot Gullhaug, står det en fotoboks. Denne står i en 50-sone og ikke en 60-sone som blir varslet på varsleren. Regner med at dere oppdaterer denne.

  Per Christian

  SvarSlett
 13. Når du skal ut på RV3 fra Tynset sentrum får du varsel om boksen som står PÅ RV3 SØR FOR KRYSSET FØR DU KOMER TIL KRYSSET.........med andre ord på en "sideveg".Er det en slags vidinkeleffekt som slår inn???

  SvarSlett
 14. Slutter meg til alle som gir uttrykk for at Cruise Controll er en utmerket innretning. Har en i hver av våre to biler.
  Jeg har imidlertid hatt store problemer med oppdateringen av begge varserlene, og problemet tiltok med den "nye" oppdateringsversjonen. Til tross for at jeg har fulgt alle "problemløsnings-tipsene" på SOKOS hjemmesider, samt vært i kontakt med support, har det ikke vært mulig å oppdatere noen av varslerene på mye over et år. Nå har jeg gitt opp og lar varslerene "gå ut på dato" pga. manglende oppdatering. Dette medfører at jeg også må vurdere å si opp abonnementet. Synd når det gjelder et så fint produkt.

  SvarSlett
 15. Gjennomsnittsmåling i Alvdal ble lagt inn i desember før jul. Gjør en oppdatering så er saken løst. www.cruisecontrol.no/oppdatering

  SvarSlett
 16. Nytt oppdateringsprogram ble lagt ut på våre hjemmesider 23 mars. Der har vi løst problemet noen kunder med Windows 7 operativsystem opplevde.

  SvarSlett
 17. Et kjempe hjelpemiddel for de varierende fartsgrensene i Norge. Har spart meg for mange utlegg. Kjøper nå nummer to for å ha i den andre bilen.

  SvarSlett
 18. Kan ikke være enklere , og den virker.Har spart meg for atskillige tusen allerede

  SvarSlett
 19. - har hatt fotoboksvarsler i snart to år og har fortsatt problem med oppdateringen - har prøvd å få min enhet byttet til en ny, og har prøvd å si opp abonnementet i ren frustrasjon - ingen respons. Lureri ?

  SvarSlett
 20. Den varsler om fotoboks i sydgående løp på Østre Aker vei i Oslo et stykke før man kommert til trafikkstasjonen, men der er det ingen ting.

  SvarSlett
 21. Hei!
  Jeg har to fotobokser i en 60 km-sone som må passeres på vei mot mitt nærmeste tettsted, en strekning på ca 5 km. Den nærmeste boksen er bare 800 m unna hjemmet. Det kan av og til bli litt knapp tid for å få inn signalene, men det skyldes ikke produktet. Varsleren er enkel, effektiv og genial. Fikk noen fartsbøter før jeg kjøpte den. Nå slipper jeg å betale de sure pengene og har tjent den inn igjen flere ganger. Hvorfor kjører man for fort når man vet om boksene?? Fordi man av og til glemmer seg og tenker på hva man har å utføre når man først rigger ut. Og 60 km er lettere å overstige enn 80 km.
  Oppdateringen er enkel og varsleren funker utmerket, så jeg har ingen problemer med å fornye abonnementet. Varsleren er et must for alle, og særlig for de som kjører mye.

  SvarSlett
 22. Fotoboksen på e39 I Søgne, VA ble fjernet for 2 år siden da veien nå er firefelts,men varsleren hyler fortsatt.Er oppdateringen reell eller.....?

  SvarSlett
 23. Den varsler en fotoboks på Østre Aker vei sydgående rett før avkjøringen til Bjerke og Brobekk, men der er det ingen..

  SvarSlett
 24. På reklamesiden er det skrevet "CruiseControl har sterk antenne og MÅ ikke ligge på dashbordet. Regner med at dere mener BEHØVER ikke ligge på dashbordet.

  SvarSlett
 25. Veldig trist at varsleren ikke går på MAC

  SvarSlett
 26. Dette er et meget bra og nyttig produkt!!!

  SvarSlett
 27. Hvor blir det av tilbakemelding fra kundeservice?

  SvarSlett
 28. Den är ej uppdaterad med hastighetsändringarna som gjordes för ett helt år sen i skåne!!
  Bla.(80km och 100km) + vissa nya kamror ej är med.
  Detta gör att det året med uppdateringar som man får med i köpet inte är värt ett skit!!

  SvarSlett
 29. Min Cruisecontrol bruker for lang tid til å slå seg på, og når den først har slått seg på, går det ofte svært lang tid før den får kontakt med satelittene. Når jeg er på korte turer, er den rett som det er ikke i virksomhet før jeg er hjemme igjen. Av og til virker den helt fin.

  SvarSlett
 30. Jeg slipper sitte og nistirre på speedometeret hele tiden og gjete i renna etter fartsskilt for å holde meg oppdatert om gjeldende hastighet til enhver tid med denne her, den hyler rett ut når du nærmer deg fotoboks og sier også fra om du kjører over fartsgrensa. Det er rett og slett helt nødvendig om du kjører lenger enn 8-9 mil, særlig på veier du skjelden kjører, her i landet. Har også blitt knipset på vei hjem fra jobb av en fotoboks jeg har passert hundrevis av ganger før av den enkle grunn at jeg glemte meg av noen sekunder. Jeg kan slappe av med denne på dashbordet. Kjører du mye langturer eller må forbi fotobokser til/fra jobb f.eks så kommer du til å spare inn denne rimelig raskt.

  SvarSlett
 31. Kundeservice: Til info: Dere har lagt inn en oppdatering ved hovedvei inn til hjo i sverige hvor det ganske riktig har ploppet opp nye bokser, men denne er plassert noen hundre meter feil. Mener de kom opp i fjor. Vært fint å få rettet opp. Det er eneste jeg har å utsette, ellers sålangt har dere truffet 100% riktig på mine turer, så dere scorer bra på treffsikkerhet. Fortsett med det!

  SvarSlett
 32. Savner en mer intelligent bruk av lysdiodene ved varsling. Man kan feks. la de grønne blinke så lenge men holder lovlig hastighet, mens de røde blinker når man kjører for fort.

  Hadde også vært greit med et lydoppsett som er helt stille så lenge man ikke kjører for fort.

  Ellers bra produkt.

  SvarSlett
 33. Kommentar Kjell: Den gamle modellen har en svakere antenne og kan bruke noe tid på å få satelittkontakt. Den nye modellen fra 2010 har supersterk antenne som kobler seg opp på kort tid og får kontakt selv fra hanskerommet i de fleste biler.

  SvarSlett
 34. Kommentar hastigheter i Sverige. Det er over et halvt år siden vi endret alle svenske hastigheter, har du gjort oppdateringen korrekt?

  SvarSlett
 35. Kommentar "CruiseControl har sterk antenne og MÅ ikke ligge på dashbordet". Det er riktig som kunden kommenterer, korrekt ordbruk vil være BEHØVER ikke ligge på dashbordet. Den kan selvsagt ligge på dashbordet men det er ikke nødvendig for at det skal fungere.

  SvarSlett
 36. Kommentar: - har hatt fotoboksvarsler i snart to år og har fortsatt problem med oppdateringen - har prøvd å få min enhet byttet til en ny, og har prøvd å si opp abonnementet i ren frustrasjon - ingen respons. Lureri ?

  Svar: Dersom det er tekniske problemer med oppdateringen så kan vi fjernstyre din PC for å finne frem til feilen. Dersom du ønsker å si opp abonnementet så kan du sende oppsigelse til kontakt@soko.as. Send oss en mail så får vi komme til bunns i hvordan du kan ha en såpass negativ opplevelse av oss, dette avviker mye fra hvordan vår kundeservice skal være.

  SvarSlett
 37. Kommentar: Veldig trist at varsleren ikke går på MAC

  Svar: Det er vi helt enige i. Vi har ikke gitt opp å finne en løsning på det men dette er ikke noe vi kan løse på egen hånd, vi er avhengig av en tredjepart som desverre ikke har løst dette dette ennå.

  SvarSlett
 38. Har hatt min CC i flere år. Bedriver mye transitt-/ lang-kjøring i Sverige grunnet bedre veier og høyere gjennomsnittshastighet. Der er CC`en "gull verdt" siden svenske trafikkmyndigheter "elsker" sine (nesten usynlige) fotobokser. Og det dukker stadig opp nye... Produktet anbefales uten forbehold: Ikke for å råkjøre, men å holde jevh hastighet uten "kenguruaktivitet" og påkjøringer bakfra. Hørt om "whip-lash" og kronisk nakkeinvaliditet?

  SvarSlett
 39. obs! Det sto en flyttbar fotoboks på henger ved Tandedalen i Selen.
  Ellers savner jeg bekreftelse på oppdatering. Jeg får en kort beskjed om oppdatering ok og deretter fant ikke enhet?

  SvarSlett
 40. Hadde store problem med oppdateringen - fikk en ny boks tilsendt og det funka !! - men dessverre - boksen fungerer ikke. Slår seg ikke på av seg selv. Når den er påslått blinker/hyler den konstant og i hytt og pine. Tuneller klarer den ikke - går helt i spinn.
  Hilsen oppgitt.

  SvarSlett
 41. Har du problemer med produktet, enten oppdatering eller bruk, kontakt oss. Vi finner ut av det. kontakt@soko.as eller telefon 99 54 34 01

  SvarSlett
 42. Hadde lenge tenkt på å kjøpe en fotoboksvarsler, men drøya det så lenge at jeg til slutt ble knipset av en fotoboks (pga. uppmerksomhet). Så om du vurderer å kjøpe, KJØP ASAP!

  Positivt:
  Kjempebra produkt! Liten og diskret, gjør det den skal. Genialt at den kun varsler fotobokser i din kjøreretning og at den fungerer på gjenommsnittsmålinger, samt i tuneller (har ikke fått testet det ut enda, da det ikke er noe sånt hvor jeg bor). Volumkontrollen fungerer glimrende, bra for alt fra bråkete omgivelser til folk med nedsatt hørsel! Hyppige oppdateringer (1 gang i måneden).
  Kan enkelt adde egne varslingsområder: skoler, barnehager, farlige gangfelt, viltoverganger, strekninger politiet pleier å kontrollere osv. Så det er ikke "bare" en fotoboksvarsler, derav navnet cruise control ;)

  Negativt/tips til forbedring:
  Burde vært mulig å skifte mellom normal og diskret modus uten å ha tilgang til pc.
  12v lader burde vært standard.

  Jeg pleier å ha min på standby, slik at jeg slipper å skru den av og på 'hele tiden'. Batteriene varer da noen dager, alt etter bruk. Anbefaler 12v lader, så du slipper å tenke på å ta den inn og ut for å lade den. Soko.no har dette, send de en mail :)

  Absolutt verdt hver eneste krone!

  Er også veldig fornøyd med kundeservicen hos dere i Soko!

  SvarSlett
 43. Kjøpte min for 15 måneder siden, fikk faktura i posten for ca 2 måneder siden, som etter min mening var spørsmål om jeg ønsket fortløpende oppdateringer i et år framover. Valgte og ikke ta dette tilbudet i bruk og kastet fakturaen. Fikk i dag inkassovarsel for manglende innbetaling + renter og omkostninger. Har ikke koblet til varsleren til PC siden den ble anskaffet, så etter min mening har jeg ikke benyttet meg av tilbudet. Hva med purring før faktura sendes til inkasso?

  SvarSlett
 44. I november 2010 ble det sagt: Kommentar: Veldig trist at varsleren ikke går på MAC

  Svar: Det er vi helt enige i. Vi har ikke gitt opp å finne en løsning på det men dette er ikke noe vi kan løse på egen hånd, vi er avhengig av en tredjepart som desverre ikke har løst dette dette ennå.
  Det er helt ubegripelig at en ikke har løst dette problemet nesten 2 år senere!

  SvarSlett